Curiosities

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Mysterious objects and unidentified living organisms surround us everywhere and make us puzzle. But, thanks to the Internet and its users, the answer can be found quite quickly. Sometimes the answers to the question of what kind of thing it is are completely unexpected.

We find strange things ourselves and surprised that people dig up in the garage, in the attic, at a sale or in a friend’s apartment.

1. “I don’t know what these scissors are for”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : with such scissors for clipping candle wicks.

2. “Something like a safe with circular disk from A to J”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a mailbox combine a lock and a transparent window to see contents.

3. “Found among old things in the attic, looks like a brooch”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a special hook to hang your purse anywhere.

4. “A strange construction near a castle in Prague”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a feed for birds or small animals, the large cover of which protects them from predators.

5. “What is this tube with balls in the wall of a house built in the 90s?”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is an alert system that warns the appearance of termites .

6. “The switch in the back is called ” wonderful eye “”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a watch with a sensor switch , so that the clock does not beat at night and does not wake anyone up.

7. “I bought it at an antique store. The hand pointer moves “

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : this is a point counter when playing whist .

8. “Green goo noodles? Saw in upstate New York “

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : these are the eggs of the common pond snail.

9. “Picked up on the beach. White plastic ring and 3 hooks of the same length “

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a fish hook for nets.

10. “Found this item while cleaning an old family home in France. Looks like an antique watch with 3 buttons “

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : These buttons are actually for coins, and the item itself, not a watch, but a wallet .

11. “What is this huge dried up banana pod?”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is the fruit of cotton tree .

12. “I got this metal object in the garage”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a weeding fork that uproots plants.

13. “I just found it when I was cleaning my grandfather’s boxes”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : in South America, Argentina and Chile, they drink the infusion of mate tea. The tube is called bombilla .

14. “What is this sharp thing on wheels that came to me by mistake by mail?”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a special nozzle for clearing crevices and cracks from weeds .

15. “Found it while helping a friend clean the house”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a mini model of steam engine .

16. “Nuclear Shelter? A suicide booth?

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Looked inside and did not see anything confirming that this is a toilet.  DeRotterdammert
 / reddit

We have similar ones in the area with nightclubs, in the daytime they go underground. moodyfied / reddit

Answer : This is a public toilet by the French company JCDecaux.

17. “Strange dishes in the father’s house”

17 Random Finds Which Thousands of People Have Puzzle More Than One Evening

Answer : This is a vintage fondue pot .

Have you had any mysterious finds?

Photo by reddit

Keywords

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close